Sector 1: 0746.984.984
Sector 2: 0728.522.255
Sector 3: 0784.993.993
Valcea: 0756.994.994

Medic Veterinar – Deplasare la Domiciliu   arrow

vizita-domiciliu

Stim cat de importanta este legatura dintre stapani si animalele lor de companie. Pentru a o sustine, dar si pentru a ne asigura ca acordam serviciile de cea mai buna calitate, am initiat seviciul de vizita la domiciliu.
Deplasarea la domiciliu, nu este dedicata doar urgentelor, ci si cazurilor in care este in favoarea animalului tratat, sa nu se deplaseze pana la cabinet, pentru a evita o stare accentuata de stres.
De asemenea, serviciul nostru de consultatii veterinare la domiciliu, vine si in ajutorul stapanilor care, din varii motive, nu se pot deplasa pana la cabinet.

Cand este bine sa chemi medicul veterinar acasa?

1. Cand animalul nu poate fi transportat din motive medicale.
Fie ca este vorba de o boala cronica sau de un animal foarte batran care nu suporta usor un drum pana la veterinar, consultatia la domiciliu este cea mai buna solutie.
2. Cand animalul se streseaza excesiv.
Unele animale de companie devin agitate peste masura pe drum sau in cabinetul veterinar si se manifetsa extrem (tremurat puternic, schelalait, agresivitate, etc).
3. Cand este nevoie de observare.
Pentru cazurile medicale mai dificile, in care nu exista solutii evidente, sau atunci cand exista probleme de comportament, este necesar ca medicul veterinar sa observe mediul in care traieste animalul. Stapanii isi dau, de cele mai multe ori, silinta sa descrie in detaliu anumite aspecte, insa uneori se intampla sa le scape exact amanuntul cel mai important. De aceea, observarea mediului de viata, poate fi cheia succesului unui diagnostic.
4. Eutanasierea la domiciliu
5. Mai multe animale de companie
Daca ai mai multe animale si este aproape imposibil sa le transporti pe toate in acelasi timp, pentru un control de rutina, atunci vizita la domiciliu, este o solutie salvatoare.