Sector 2: 0728.522.255
     Sector 3: 0784.993.993

Deparazitari interne si externe   arrow

 Una dintre cele mai comune afectiuni intalnite la animalele de casa este parazitoza. Parazitii, fie interni sau externi, pot afecta tot organismul prin localizarea lor (stomac, urechi, piele, intestine, plamani, ficat, inima) si prin efectele pe care au asupra intregului sistem.

Dintre parazitii interni, cei mai raspanditi la caini si pisici sunt viermii rotunzi (care popular sunt numiti limbrici), viermii tip bici, viermii plati (cunoscuti si ca tenie), Giardia si cocidiile. Pentru a asigura o stare de optima pentru prietenul dumneavoastra necuvantator, este ideal ca cel putin o data pe an sa se efectueze un examen coproparazitologic. In urma acestei analize, medicii specialisti de la Mobile Vet vor putea diagnostica si trata, daca este cazul, parazitoza animalului dumneavoastra.

Pentru a proteja animalutul dumneavoastra impotriva parazitilor interni este nevoie de efectuarea unei deparazitari la intervale de 3-4 luni.

Parazitii externi sunt foarte des intalniti la animalele de companie. Cei mai comuni paraziti externi sunt puricii, capusele si paduchii. In prezent, procesul de preventie si control al parazitilor externi a devenit mult mai facil. Medicii nostri veterinari vor stabili impreuna cu dumneavoastra un plan de tratament, prevenire sau control in functie de nevoile animalului.

Este foarte important ca patrupedul dumneavoastra sa fie deparazitat extern la 3-4 saptamani in perioadele in care temperaturile depasesc 0 grade.


Ai grija de animalutul tau! Suna pentru programare ! 0768.893.893 sau 0728.522.255


deparazitari