Sector 2: 0728.522.255
     Sector 3: 0784.993.993

Servicii Veterinare – Cabinet NON STOP   arrow

servicii-veterinare

Cabinet veterinar non stop – Bucuresti

Stim ca neplacerile necuvantatorului dumneavoastra nu tin cont de program si pot aparea la orice ora din zi si din noapte. De aceea, daca aveti nevoie de un cabinet veterinar non stop in Bucuresti, puteti conta cu incredere pe echipa Mobile Vet.

Daca animalul dumneavoastra este imobilizat la domiciliu din cauza unei probleme locomotorii sau se afla intr-o stare critica, puteti contacta non stop cabinetul veterinar Mobile Vet si venim in cel mai scurt timp pentru a va oferi consultatii si tratamente la domiciliu.


Animalutul tau se simte rau?Suna-ne pentru urgente! 0768.893.893 / 0728.522.255


Clinica veterinara non stop Mobile Vet dispune de o ambulanta veterinara de ultima generatie, dotata cu echipamente moderne pentru interventiile de urgenta, asigurand o ingrijire de exceptie si siguranta transportului..

In cabinetul veterinar non stop, Mobile Vet va pune la dispozitie servicii de chirurgie si stomatologie veterinara, servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, analize medicale veterinare, internari, ecografii, electrocardiograma, radiografii, vaccinari, deparazitari interne si externe, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop.

Datorita cabinetului veterinar Mobile Vet, atat stapanii din Bucuresti, cat si animalutele lor, se pot bucura in siguranta unul de compania celuilalt, intrucat exista o clinica veterinara non stop care le asigura servicii prompte si medici veterinari specializati la orice ora.