Sector 2: 0728.522.255
     Sector 3: 0784.993.993

Despre noi

mobile-vet-bucuresti

Mobile Vet este o clinica veterinara non stop in sector 2 Bucuresti care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cabinet, cat si la domiciliu. Scopul nostru este sa deservim in primul rand zona de proximitate in care activam.

Mobile Vet este un cabinet veterinar non stop in sector 2 Bucuresti pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta. Avem increderea ca in timp, toti vecinii nostri iubitori si stapani de animale, cand vor spune cabinet veterinar Bucuresti sector 2 sau clinica veterinara non stop sector 2, vor spune Mobile Vet.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Vet cabinetul tau veterinar. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare situatie ne recomanda printre cabinetele veterinare de top din Bucuresti.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, cabinetul veterinar Mobile Vet este deschis de luni pana duminica non stop si ofera o gama larga de servicii medicale veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie.


Programeaza-ti animalutul la un consult in cadrul clinicii veterinare Mobile Vet! 0768.893.893 sau 0728.522.255


In portofoliu nostru veti gasi: servicii veterinare la domiciliu non stop, ambulanta veterinara non-stop, consultatii non stop, tratamente, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, ortopedie veterinara, internari, terapie intensiva, anestezie inhalatorie, hemodializa, ecografii abdominale ecografii doppler, ecografii cardiace, electrocardiograma, radiografii digitale, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, Inregistrare RECS (*Registrul de evidenta al cainilor cu stapan), farmacie veterinara, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop online.

Va stam la dispozitie oricand, cu toata paleta de servicii in clinica veterinara, dar si non stop la domiciliu.

Mobile Vet – Clinica veterinara non stop in sector 2 Bucuresti