Sector 1: 0746.984.984
Sector 2: 0728.522.255
Sector 3: 0784.993.993
Valcea: 0756.994.994

Cosmetica Veterinara   arrow

frizerie canina

Cosmetica Veterinara – Frizerie Canina

Clinicile noastre veterinare vă pun la dispoziție servicii de cosmetică pentru animale, în toate cele 4 locații din București și Vălcea (vezi locațiile cabinetelor veterinare Mobile Vet).

Chiar daca unii stapani aleg sa se ocupe personal de igiena si ingrijirea blanitei prietenilor patrupezi, optarea pentru serviciile de frizerie si cosmetica pentru caini si pisici, poate sa va salveze mult timp si energie. Cu atat mai mult, daca sunteti stapanul unui animal cu blana lunga, sau daca acesta are probleme de comportament.

Printre serviciile de cosmetica pe care Mobile Vet le pune la dispozitia clientilor se numara:

 • Tunderea blanii – Frizerie canina sau felina
 • Spalarea cainilor si pisicilor
 • Perierea blanii
 • Taierea unghiilor, atat la caini, cat si la pisici
 • Curatarea urechilor cainilor si pisicilor
 • Vidarea glandelor perianale


Suna pentru programare! 0768.893.893 sau 0728.522.255


Avantajele alegerii serviciilor de cosmetica veterinara

Pe langa timpul pe care il veti salva, deoarece o sesiune corecta de toaletare, poate sa dureze foarte mult, mai ales cand se face acasa, aducerea animalului la cabinet pentru aceste proceduri, are si alte avantaje:

 • Anagajatii nostri folosesc mereu instrumentele potrivite – utilizarea foarfecelor sau masinilor de tuns umane, pentru toaletarea cainelui sau pisicii, poate fi riscanta. Echipa noastra profesionista are toate instrumentele adecvate pentru animalul tau de companie. De asemenea, produsele cosmetice sunt mereu adaptate pielii animalutului, evitand riscul de a produce iritatii sau alergii.
  In plus, cainele tau va arata mult mai bine dupa ce a avut parte de o sesiune de tuns, la un profesionist in frizerie canina!
 • Colegii nostri stiu sa manevreze animalele cu probleme de comportament – animalele agresive sau anxioase, pot ingreuna foarte mult procesul de toaletare. Uneori este necesra chiar sedarea usoara, pentru a putea duce totul la bun sfarsit. Daca faceti aceste proceduri acasa, sub nicio forma nu este recomandat sa sedati animanlul! Aceasta se face exclusiv sub supravegherea unui medic veterinar.
 • La cabinet se pot rezolva si problemele “murdare” – toaletarea necesita uneori si vidarea glandelor perianale, lucru care nu poate fi facut acasa.

cosmetica veterinara

Cat de des trebuie sa duci animalul la cosmetica?

Desi intervalul potrivit depinde de rasa, tipul de blana si lungimea acesteia, recomandam toaletarea cainilor o data pe luna.
Medicul veterinar te va sfatui in legtaura cu perioada potrivita pentru animalul tau.